Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangszerek képes leírás - Jazz.tlap.hu
részletek »

Hangszerek - Jazz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jazz.tlap.hu » Hangszerek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Árkádia Hangszerbolt

Árkádia Hangszerbolt

A hangszerbolt 2000 februárjában kezdte meg mûködését, a József krt. 19. szám alatt. A kis boltot a sok érdeklődő és az egyre bővülő árukészlet kinőtte. 2005-ben költöztünk jelenlegi helyünkre (Erzsébet krt. 22.), ami régen Erzsébeat Hangszerbolt néven működött.

Barnabass

Barnabass

Hangszerek iránti vonzódásom, zenei készségem, muzsikus családból való indíttatásomból fakad. Játszom nagybőgőn, csellón, basszusgitáron. Hangszerészinasként 1980-ban álltam először gyalupadhoz. Temesvári Péter mesterem irányításával sikeres segédvizsgát tettem.

Budai gitár

Budai gitár

A Klasszikusgitár Információs Lap internetes oldal 1999-ben indult azzal a céllal, hogy a magyar klasszikusgitáros és lantos közösséget érdekes, fontos információkkal lássa el. Az oldal hírt ad a fontos eseményekről (fesztiválok, versenyek, koncertek), bemutatja a magyar pengetős élet képviselőit, a megjelent magyar pengetős lemezeket, zeneszerzőket valamint a témával kapcsolatos tanulmányokat, riportokat, kiadványokat.

Budapesti zongoraszalon

Budapesti zongoraszalon

Cégünk komolyzenei billentyűs hangszerekre szakosodva különböző hangszergyárak magyarországi képviseletét látja el és kizárólag e gyárak hangszereit forgalmazza. Kollekciónkat két vezérelvhez igazodva alakítottuk ki. Az egyik, hogy minden árkategóriában tudjunk hangszert kínálni vásárlóinknak, már a legkedvezőbb árfekvéstől

Dobmúzeum

Dobmúzeum

Köszöntjük a ceglédi dobmúzeum honlapján. Kármán Sándor magángyűjteménye a könnyűzene, a jazz és a klasszikus zene ütőhangszereinek fejlődését mutatja be 1900-tól napjainkig. Bár a múzeum háromdimenziós élményét, a tárlatvezetést és a dobok valódi hangját semmi sem pótolhatja - amíg egy személyes látogatásra sort kerítenek - addig is szeretettel ajánljuk figyelmükbe a legszebb hangszerekről készült képeket.

Eldorádó

Eldorádó

A vállalkozás 1991-ben alakult. Az első üzletünket Budaörsön nyitottuk meg. Abban az időben Magyarországon szinte egyedülálló kínálattal és szakértelemmel találkozhattak itt a zene, illetve a hangszer iránt érdeklődők. Ennek köszönhetően hamar megismerte a vásárlóközönség ezt az üzletet.

Hangszer arzenál

Hangszer arzenál

A Hangszer arzenál egy dinamikusan fejlődő és hatalmas raktárkészlettel rendelkező internetes áruház, amely mögött Magyarország egyik piacvezető hangszerkereskedése áll. Stábunk igyekszik a legszélesebb árukínálatot nyújtani, emellett hasznos hang- és hangszertechnikai leírásokkal kedveskedni a vásárlóknak.

Kiss Hangszerbolt

Kiss Hangszerbolt

A Kiss Hangszerbolt 1993-ban nyitotta meg kapuit a zenészek és zenészpalánták előtt. Azóta is folyamatos akciókkal és hangszerkülönlegességekkel várja kedves vásárlóit a bolt tulajdonosa és ügyvezetője Kiss László, aki maga is gitáros. A hangszerüzlet tövében található egy butik is, ahol modern és elegáns női ruhák, kösztümök között mazsolázhatnak a hangszerekel elvarázsolt férfi zenészek női hozzátartozói.

Vintagekeys

Vintagekeys

Vintagekeyst azzal a céllal hoztuk léltre, hogy a legmeghatározobb elektro - mechanikus billentyűs hangszerek bérbeadásával mi is hozzájárulhassunk élmény szintű zenei produkciók születéséhez.

Tuti menü