Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok képes leírás - Jazz.tlap.hu
részletek »

Klubok - Jazz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jazz.tlap.hu » Klubok
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Symbol Budapest és a Jazzy Rádió

Symbol Budapest és a Jazzy Rádió

A Symbol Budapest és a Jazzy Rádió legújabb kezdeményezéseként 2009. szeptember 27-én nyitja meg kapuit a Symbol Jazzy Jazz Klub. Színvonalas és laza szórakozást kínál, olyan muzsikusokkal, akik megmutatják, hogy a jazz mennyire fiatalos és szerethető.

All in cafe

All in cafe

Miért az All in-ba gyere?Mert változatos programokkal szórakoztatunk... Mert napi sajtóval kedveskedünk a friss hírekre vágyóknak és könyveket is találsz, ha épp olvasni támad kedved.. Mert a napi sajtó mi írjuk neked (ALL-in hírmondó)! Mert egy finom kávé után jó sétálni egyet a Duna-parton.

Budapesti Jazz Club

Budapesti Jazz Club

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik vele, jöjjön el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Club-ba! A reprezentatív palotabelső és kiváló hangminőség mellett, barátságos atmoszférájú jazzkávézóval is várjuk. A klubteremben egy Stenway B modell, míg a kávézó szintjén egy Blüthner zongora hangját élvezheti.

Fonó

Fonó

Kifejezetten igényes megszólalást kívánó koncertek rendezésére, rögzítésére alkalmas, mivel akusztikai paraméterei kimagaslóan jók. Befogadóképessége 250 fő. Az előadóhoz szervesen hozzátartozik a stúdió is, ahol a koncertek jó hangulatát, megismételhetetlen zenei élményét professzionális, audofil technikával rögzítjük és archiváljuk.

Jazz Cafe - Cegléd

Jazz Cafe - Cegléd

Cegléd szívében, a Páva utcában várjuk kedves vendégeinket kávé- és teakülönlegességekkel, koktélokkal, melegszendvicsekkel, hétvégenként zenés rendezvényekkel és változatos italakciókkal. Látogasson el hozzánk, ismerje meg a Jazz Cafe kellemes, vidám hangulatát!

Szeparé

Szeparé

A Szeparé Bisztró egy zártkörű művészklub zenészeknek, színészeknek, közszereplőknek, a barátainknak és barátaink barátainak, kedvenc becsületrombolónk a nyári Szeparé sok sajátosságával, ugyanakkor rengeteg újdonsággal. A Bisztró egy meghitt vacsorázó hely, egy bár, és a hétvégi bulik táncosainak helyszíne egyben. A város kellős közepén, néhány lépésre a Nyugati pályaudvartól, az Eiffel Park szomszédságában.

Tuti menü