Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Énekesek képes leírás - Jazz.tlap.hu
részletek »

Énekesek - Jazz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jazz.tlap.hu » Énekesek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Berki Tamás

Berki Tamás

Érettségi után elvégezte a Jazz Konzit, majd 1973-tól tanárként dolgozott itt tovább. 1978-tól 19 éven át a Magyar Művelődési Intézet könnyűzenei főmunkatársaként tevékenykedett. 1967-71 között a Gerilla együttesben (protest song) játszott Vámos Miklóssal és másokkal. A nyolcvanas évektől szabadúszó újságíró a Mai Napnál és Kurirnál, szabadúszó rádiósként a Danubiusban vezetett műsort, TV szerkesztőként a Duna TV és az MTV2 foglalkoztatta.

Fábián Juli

Fábián Juli

Fábián Julianna 1980. július 9-én született Budapesten. Zenei tanulmányait a Petőfi Sándor Általános iskola Ének-Zene tagozatán alapozta meg, ahol klasszikus zongorát is tanult. Később a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát, mellyel párhuzamosan (2001-2003.) az Etűd Zeneiskolában sajátította el a jazzének alapjait - tanárai Munkácsi Bea és Winand Gábor voltak.

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika

Bin-Jip néven új zenekart alapítottunk Kaltenecker Zsolttal, Gyémánt Bálinttal és Andrew J-vel. Egy teljes éve dolgozunk a dalokon, mára összeállt egy lemeznyi, úgyhogy úgy döntöttünk, itt az ideje színre lépni. A zenénkbe itt lehet belehallgatni, érdemes visszajárni, mert minden héten egy-egy új dal is kikerül!

Kobza Diana

Kobza Diana

Az általam összeállitott műsor küldetése, hogy szépséget, nyugalmat, kellemes érzéseket jutasson azokhoz akiknek szükségük van a rohanó világban. A legteljesebb harmónia a zenében él, a tökéletes békét pedig a játék nyújtja.

Kozma Orsi

Kozma Orsi

Kozma Orsi hangját a legtöbben a Jazz+Az és a Cotton Club Singers lemezeiről ismerték meg, szólókarrierje pedig nemrég vezette vissza a jazzhez. Kvartettjében rögtön a legkiválóbb zenészekkel kezdett dolgozni, Hárs Viktor bőgős, Cseke Gábor zongorista és Mohay András dobos kíséretében énekel könnyed, finom jazzt.

Micheller Myrtill

Micheller Myrtill

Micheller Myrtill neve több mint egy évtizede ismerős a hazai zenei életben. Diplomás jazz-ének művész és tanár lévén számos formációban hallhattuk már hangját: a Bergendy Szalonzenekarral, az Ungár Zenekarral; vokalistaként több mint 40 zenei kiadványon közreműködött, többek között: Hevesi Tamás, Zoltán Erika, Roy és Ádám, United, Animal Cannibals, Cserháti Zsuzsa, TNT, Náksi &runner, Gerendás Péter, Lerch István. A Dr. Bubó mesemusical egyik színészeként is megmutatta tehetségét, illetve a Benkó Dixieland Band igen gyakori vendégművésze. A Meseautó című film zenéjének feléneklése szintén az Ő nevéhez kötődik az Escape együttes közreműködésével.

Pflum Orsi

Pflum Orsi

A zenekar - Pflum Orsi &he CAP - 2003. év elején alakult. Stílusirányzatát tekintve a jazz, a funky és a soul zene elemeire épül a produkció. Zenéjüket - megfűszerezve saját egyéniségükkel, valamint közös ötleteikkel - egyedi felfogásban akarják eljuttatni a közönséghez.

Szolnoki Dóra

Szolnoki Dóra

Szolnoki Dóra A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Budapesti Tanárképző Intézet Jazzének szakán végeztem 2005-ben. A zene tölti ki az egész életemet és előadóművészként arra törekszem, hogy minél több zeneszerető emberrel megismertessem a jazz-t. A jazz zene a hobbim és a munkám egyben, hiszen amellett, hogy tanítok számos zenekarban vettem és veszek részt.

Szűcs Gabi

Szűcs Gabi

Újult erővel folytatódik a meghitt hangulatú zenés est: a 'Fekete-fehér'. A műsor exkluzív hangvételű, mindössze egy zongorista/ Cséry Zoltán/ közreműködésével hallható, amelyben Gabi egy igazi nő valódi, színes érzelmeit hozza el lírai és szenvedélyes dalokkal.

Hirdetés
Tilly Heni

Tilly Heni

Szinte hihetetlen, de végre megjelentem a világhálón! Igaz ez csak egy lépés a céljaim megvalósítása felé, de honnan is indultam?Általános iskola óta folyamatosan énekkar tagja voltam, majd a későbbiekben külön énekórákra jártam. Először Básty Annától vettem énekórákat, majd az Etüd zeneiskolában tanultam, majd két éven keresztül Király Évához jártam csiszolni hangomat.

Tuti menü