Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gitárosok képes leírás - Jazz.tlap.hu
részletek »

Gitárosok - Jazz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jazz.tlap.hu » Gitárosok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Birta Miklós

Birta Miklós

Birta Miki vagyok jazz-gitár előadóművész, tanár. Sokat szerzek zenét mindenféle műfajban bár a szakma jazzistaként ismer sajnos , és nagyon szeretek hangszerelni is. A Kodolányi Főiskola Jazztanszakán oktatok gitárt, jazz-elméletet, hallásfejlesztést.

Félakusztikus és jazz-gitárok

Félakusztikus és jazz-gitárok

Online hangszer webáruház és hangszerbolt - Több ezer hangszer készleten! A LEGALACSONYABB ÁR GARANCIÁJA - Köszönhetően a ténynek, hogy nagy mennyiségben vásároljuk a termékeket, lehetőségünk van az árak optimalizálására. Ha a konkurenciánál mégis jobb árfeltételekre találna, írjon nekünk és mi biztosítjuk Önnek a kedvezőbb árat!

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint 1983. szeptember 30.-án született Budapesten. A zene iránti érdeklődése, már korán megmutatkozott, így először klasszikus zenét kezdett tanulni a XII. kerületi zeneiskolában. Klasszikus zenei tanulmányaival párhuzamosan már komoly érdeklődést mutatott a jazz-zene felé, ezért a Postás Zeneiskolában Juhász Gábort kereste fel, akinek 2 évig volt a növendéke.

Lencsés Gábor

Lencsés Gábor

A változni akarás és az új iránti vonzalom eredményezte azt, hogy az oldal teljesen átalakult. Persze azt is célul tűztük ki, hogy minél átláthatóbb és érthetőbb tartalommal bírjon ez a webhely. Ezúton is nagy köszönet minden eddigi és új látogatónak!

Lukács Peta - Jazz gitáros

Lukács Peta - Jazz gitáros

1978. április 6-án születtem Pápán. Az oviban szívecske volt a jelem. Ezután az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolába jártam, ez idő alatt három évig fuvolázni tanultam a helyi Bartók Béla Zeneiskolában. 1988. Karácsonyára kaptam első elektromos gitáromat édesapámtól.

Tuti menü