Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai szervezetek képes leírás - Jazz.tlap.hu
részletek »

Hazai szervezetek - Jazz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jazz.tlap.hu » Hazai szervezetek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Jazz Art Alapitvány

Jazz Art Alapitvány

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik vele, jöjjön el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Club-ba! A reprezentatív palotabelső és kiváló hangminőség mellett, barátságos atmoszférájú jazzkávézóval is várjuk.

Magyar Jazz Szövetség

Magyar Jazz Szövetség

A jazzművészettel való ismerkedés nemcsak a zenével foglalkozó szakmabeliek, hanem minden, korunk kreatív művészetének értékeit közvetítő műfaj iránt fogékony ember számára fontos lehet. Ezért a jazzoktatás különféle formáival ma már a világ minden országában találkozhatunk. Számos egyetemen és főiskolán, nemcsak a zenei érdeklődésű hallgatók számára, kreditpontszerzési lehetőségként fakultatív kurzusként vezették be.

Pannonjazz

Pannonjazz

A zenei klubok egészen a rendszerváltás körüli időkig fontos tájékozódási pontok voltak a különböző műfajokban. A jazz ezek között is különleges helyet foglalt el. Mintegy két évtizedes szünet után újítjuk fel ezt a klubformát. Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, ám azóta jóval kevesebb kelet- és nyugat-európai jazzlemez kapható itthon európai muzsikusokkal, mint a rendszerváltás előtt.

Tuti menü