Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jazz fesztiválok képes leírás - Jazz.tlap.hu
részletek »

Jazz fesztiválok - Jazz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jazz.tlap.hu » Jazz fesztiválok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Balatongyöröki Jazz Fiesta

Balatongyöröki Jazz Fiesta

A Jazz Fiesta koncertsorozat 2008-ben indult Balatongyörökön és azóta többször is megrendezésre kerül évente. A júliustól induló koncertek minden héten, csütörtökön vannak és a hallgatóság egészen augusztus végéig részese lehet a Fiesta hangulatnak. A rendezvénynek a fő zenei irányzata a jazz ezenkívül blues, funky és dixieland. A bulikon a jó hangulatot táncosok és dobosok teszik még fergetegesebbé. Mindenkit sok szeretettel várunk az ingyenes koncertekre, Balatongyörökön a Móló Caféba.

Bohém Reggitime Jazz Fesztivál

Bohém Reggitime Jazz Fesztivál

Most kaptam egy felvételt a 2004-es I. Louis Armstrong Jazzfesztiválon adott koncertünkről. Az Indiana c. számban Louis Armstrong egykori klarinétosa, Joe Murányi énekel és klarinétozik, Rókusfalvy Pál harsonázik, a Bohémek a mai felállásban játszanak.

Fesztivál

Fesztivál

Az öt országos szakmai szövetség fesztiválminősítési programjában kiválónak ítélt, tavaly a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által zöld fesztiválnak minősített, évente 30 ezer látogatót vonzó MediaWave - Fényírók Fesztiválja Nemzetközi Film- és Zenei Fesztivál idén ünnepli 20. évfordulóját.

Hafim egyesület

Hafim egyesület

A Hajdúböszörményi Fiatal Művészek Egyesülete 2003-ban alakult meg. Az egyesület célja - többek között - Hajdúböszörmény város és az Észak-alföldi régió kulturális életének fellendítése, a helyi kulturális tevékenységet végző fiatalok, csoportok részére fellépési-bemutatkozási lehetőség nyújtása. A város ifjúságának összefogása, perspektívák nyújtása a jövő felé. A város meglévő személyi és tárgyi kultúrájának védelme, megismertetése másokkal, új értékek létrehozása, népszerűsítése.

Kodolányi jazz verseny

Kodolányi jazz verseny

A verseny három fordulója során 1960 előtt született jazz standardeket, saját szerzeményeket, szabad improvizációt is be kellett mutatniuk az együtteseknek. Az Antonio Sanchez, Ed Neumeister, Hans Glawischnig, Gonda János és Szabó Dániel alkotta zsűri a három fordulóban mutatott teljesítmény alapján hozta meg döntését.

Lamantin jazz fesztivál

Lamantin jazz fesztivál

Születésnapi tortát kóstolgattunk az idei fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján. De nem ez a lényeg, az idén is köszönthetünk világsztárokat Szombathelyen.A fesztivál egyébként 16 millióba kerül, a jegyárakból csak ennek töredéke jön be. Tímár Péter meg is említette, hogy az árakat azért is tartják alacsonyan, hogy mindenkinek legyen lehetősége a belépésre.

Louis Armstrong Jazz Fesztivál

Louis Armstrong Jazz Fesztivál

A Swing Jazz Kultúráért Alapítvány felkérésére és költségvállalásával, Bánkon, 2004-ben a Louis Armstrong Jazzfesztivál idején felavatott Louis Armstrong-mellszobrot.

Tuti menü