Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jazz oktatás képes leírás - Jazz.tlap.hu
részletek »

Jazz oktatás - Jazz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jazz.tlap.hu » Jazz oktatás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Borbély Péter Gitárkulcs gitáriskolája

Borbély Péter Gitárkulcs gitáriskolája

Borbély Péter: Gitárkulcs Avagy a gitárjáték zenei alapjai és megvalósítási formái On line rendelhető elektronikus kiadvány, Pdf formátum, könnyű kezelhetőség, pénztárcakímélő kategória. Mit? Hol? Hogyan? - Akkordok - Skálák - Arpeggiok Elektronikus kiadvány Pdf formában.

Django Reinhardt - gitároktatás

Django Reinhardt - gitároktatás

Ez a honlap a nagy jazz manouche gitárosnak, Django Reinhardtnak van szentelve (1910-1953). Django Reinhardt a jazz-gitározás egyik úttőrője, és az első európai jazz-gitáros volt, akit az amerikai feketék is elismertek. Különleges, rendkívül improvizatív játéka már nagyon sok embert magával sodort, és világszerte bővül évről-évre a stílus követőinek, rajongóinak a száma.

Egressy Béni Zeneművészeti Szki.

Egressy Béni Zeneművészeti Szki.

Az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola Magyarország egyik legfiatalabb zeneoktatási intézménye. Az iskola feladata: párhuzamos képzés keretében az általános műveltségi oktatással összehangolt, főtárgy tanításon alapuló komplex zenei képzés megvalósítása. Intézményünk nemcsak oktatási feladatokat lát el, hanem Budapest kulturális életének és közművelődésének is fontos résztvevője. Művésztanárai és növendékei szólistaként, illetve különböző iskolai és városi együttesek tagjaiként aktív szereplői a zenei életnek.

Jazz oktatás a Impro Zenei Műhelyben

Jazz oktatás a Impro Zenei Műhelyben

Zeneiskolánk Több hangszert oktató magániskolánk 1994 óta működik, budapesti székhellyel. A zeneiskola művészeti vezetője: Bussy Gábor, aki oktatási módszereit sokéves aktív zenészi és pedagógiai pályája során dolgozta ki. A legkülönfélébb képzési formákban tanítunk, hogy mindenki meg- találhassa a számára legideálisabb zenetanulási formát.

Kőbányai Zenei Stúdió

Kőbányai Zenei Stúdió

Az intézményes könnyűzenei képzés Magyarországon több mint 40 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt a Magyar Zeneművészek Szakszervezetéhez tartozó intézmény, az Országos Szórakoztatózenei Központ képzett zenészeket, szervezett továbbképzéseket, vizsgáztatott és szakmai bizonyítványokat, működési engedélyeket bocsátott ki a szórakoztatásban, vendéglátóiparban működő zenészek részére.

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

Aki megfelel a szigorú felvételi vizsgának, és belép a Liszt Akadémia több, mint száz éves főépületének kapuján, varázslatos világ várja. Ahogyan a színek és fények játszanak az épületben, és minden napszaknak más hangulatot adnak, úgy elevenedik meg a tanszékeken és a hangversenytermekben az ezerarcú tradíció, amely a 19. században kezdődött, a 20. században vált fogalommá és a 21. században mindazok féltett kincse.

OKJ Jazz zenész tanfolyam

OKJ Jazz zenész tanfolyam

Jazz-zenész - Az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szakképesítéseinek, képzéseinek bemutatása. Alapadatok - OKJ-szám: 54 212 03 - Szakmacsoport: Művészet, közművelődés, kommunikáció - Szint: emelt szintű szakképesítés - Betölthető foglalkozás: Egyéb művészeti foglalkozások (FEOR 3729) - Felelős minisztérium: OKM - Szakmai és vizsgakövetelmény rendelet

Tuti menü